Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να παρακολουθήσετε το εκπαιδευτικό μας video για τα Hyper-V VMs στον Windows Server 2016, θα το βρείτε παρακάτω σε αυτή τη σελίδα.

Πριν παρακολουθήσετε το video, έχουμε κάτι που ίσως σας ενδιαφέρει. Σας προσφέρουμε σε όλα τα επίσημα online σεμινάρια Microsoft για τον Windows Server έκπτωση, μόνο για εσάς, 150 ευρώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: η έκπτωση ισχύει μόνο για εσάς και για περιορισμένο χρονικό διάστημα μερικών ημερών. Αν καθυστερήσετε αρκετά, θα χάσετε την έκπτωση και τα σεμινάρια θα είναι διαθέσιμα στις κανονικές τους τιμές, στα 650 ευρώ.

Για να αποκτήσετε την έκπτωση, θα πρέπει κατά την διάρκεια του checkout στο e-shop μας, να χρησιμοποιήσετε τον εκπτωτικό κωδικό (voucher) "microsoft150".

Πρόκειται για online σεμινάρια, ώστε να μπορέσετε να τα παρακολουθήσετε από οπουδήποτε με μια απλή σύνδεση internet.

Στην τιμή περιλαμβάνεται και μια συνεδρία διάρκειας 60 λεπτών με τον Χρήστο Σπανουγάκη, Microsoft Certified Trainer και Microsoft Most Valuable Professional, στα γραφεία μας ή με τηλεδιάσκεψη μέσω Skype ή Skype for Business, ώστε να λυθούν οι τυχόν απορίες που θα προκύψουν.

Για να αποκτήσετε τα σεμινάρια που επιθυμείτε σε αυτή την μοναδική τιμή, μπείτε στο e-shop μας επιλέγοντας το παρακάτω πλήκτρο (ανοίγει σε νέο παράθυρο):

 

Creating and Configuring Hyper-V Virtual Machines on Windows Server 2016