Το ΙΤ PRO | DEV Connections 2020 virtual edition είναι γεγονός!
28 & 29 Νοεμβρίου 2020

2020/11/28 09:00:00

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την τελευταία διοργάνωση του event, καθώς οι συνθήκες δεν βοηθούσαν για την διεξαγωγή του.

Φέτος, αν και δεν είναι μια καλή χρονιά εξαιτίας της πανδημίας COVID-19, οι εμπλεκόμενες κοινότητες με το event πιστεύουν στην διεξαγωγή του σαν virtual event.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε για δύο βασικούς λόγους: Αρχικά γιατί το κόστος για τη διεξαγωγή ενός virtual event ελαχιστοποιείται και κατά δευτερευόντως η επαφή μεταξύ μας, ενώ βρισκόμαστε σε αυτή την παγκόσμια κατάσταση, έχει ανάγκη από περισσότερες δράσεις έτσι ώστε να νιώσουμε και πάλι ότι είμαστε φίλοι, συνάδελφοι και συνεργάτες.

Η κεντρική ιδέα του event είναι πάντα η ίδια που ήταν και τις προηγούμενες φορές, ένα event ανοικτό σε όλες τις τεχνολογίες και θέματα που αφορούν το γενικότερο χώρο της πληροφορικής από όλους τους κατασκευαστές του χώρου.

Αυτή την στιγμή δεν θα μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα είναι αρεστά σε όλους καθώς θα ανακοινωθούν στην πορεία μέχρι την διεξαγωγή του.

Αυτό όμως που είναι σημαντικό, είναι ότι δεν υπάρχει κόστος για τους συμμετέχοντες, παρά η απαραίτητη συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής που θα είναι διαθέσιμη σύντομα.

Σας περιμένουμε όλες και όλους,

Οι κοινότητες
autoexec.gr, dotnetzone.gr, azureheads.gr, sqlschool.gr

Summer in Greece Festival

3 – 7 August 2020

Join us to celebrate the new rebranded program Microsoft Learn Student Ambassadors in a full week of technologies!

What is Summer in Greece Festival?

Summer in Greece Festival is a five-day event by Microsoft Learn Student Ambassadors in which Microsoft technologies will be presented by Microsoft Learn Student Ambassadors, MVPs, MCTs, and Microsoft Employees.

Join our session to learn how to perform a successful Azure Migration Assessment, by Chris Spanougakis MCT, Azure Solutions Architect.