Δωρεάν eBook: 7 απλές συμβουλές για να ξεκινήσετε με τις τεχνικές πιστοποιήσεις

Πως να ξεκινήσω σωστά:

  • Γιατί χρειάζομαι μια πιστοποίηση πληροφορικής
  • Πως θα προετοιμαστώ
  • Ποιες τεχνολογίες "πουλάνε" στην αγορά εργασίας
  • Η δομή μιας εξέτασης Microsoft και πως βαθμολογείται
  • και πολλά ακόμα

Επιλέξτε το παρακάτω πλήκτρο, ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ΔΩΡΕΑΝ eBook. Θα πάρετε ένα e-mail επιβεβαίωσης της ηλεκτρονικής διεύθυνσής σας. Αν δεν το βρίσκετε, μην ξεχάσετε να ελέγξετε και τον φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (junk):

Ναι, θέλω το eBook

Με την εγγραφή σας συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της σελίδας. Θα λαμβάνετε χρήσιμο περιεχόμενο σχετικά με τεχνικές πιστοποιήσεις πληροφορικής. Μπορείτε να διαγραφείτε όποτε επιθυμείτε.

Το Δωρεάν eBook που θα κατεβάσετε έχει γραφτεί από τον Χρήστο Σπανουγάκη, Microsoft Certified Trainer (MCT) από το 1998. To 2008 του απονεμήθηκε από τα κεντρικά της Microsoft στο Redmond ο τιμητικός τίτλος του Microsoft Most Valuable Professional (MVP) για την συνεισφορά του στις κοινότητες επαγγελματιών της πληροφορικής, τον οποίο και διατηρεί μέχρι σήμερα. Συχνός ομιλητής με τεχνικές παρουσιάσεις σε συνέδρια πληροφορικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό και εκπαιδευτής στα τεχνικά σεμινάρια Microsoft που διοργανώνει σε όλη την Ευρώπη.

Το περιεχόμενο αυτού του εΒοοκ θα αποτελέσει μια πολύτιμη βοήθεια στον έμπειρο επαγγελματία, αλλά και στους νέους στον χώρο της πληροφορικής, καθώς αποτυπώνει την εμπειρία του Χρήστου μετά από 20 χρόνια ενασχόλησης με τεχνολογίες Microsoft και με συμμετοχή σε μεγάλα έργα πληροφορικής.  

Επιλέξτε το παρακάτω πλήκτρο, ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ΔΩΡΕΑΝ eBook. Θα πάρετε ένα e-mail επιβεβαίωσης της ηλεκτρονικής διεύθυνσής σας. Αν δεν το βρίσκετε, μην ξεχάσετε να ελέγξετε και τον φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.