Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Στις 5 Οκτωβρίου του 2020 ανακοινώθηκε η συμφωνία για την δημιουργία νέων Microsoft Datacenters στην Ελλάδα. Η ανακοίνωση της συμφωνίας αλλάζει ραγδαία το τοπίο της πληροφορικής στην Ελλάδα, αφού πλέον οι Microsoft cloud τεχνολογίες έρχονται στην πόρτα μας, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και ευκαιρίες, αρκεί να τις αξιοποιήσουμε σωστά.

Σκεφτείτε ότι για κάποιες εταιρίες το Microsoft cloud (Azure, Microsoft 365) ήταν μακρινό όνειρο, με εμπόδια όπως η αποθήκευση των δεδομένων εκτός της Ελλάδας, αλλά και άλλα νομικά θέματα, τα οποία τώρα θα είναι απλές δικαιολογίες. Με δεδομένο ότι θα υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιούμε datacenters της Microsoft που βρίσκονται δίπλα μας, θα δημιουργηθούν ανάγκες για επαγγελματίες της πληροφορικής που γνωρίζουν αυτές τις τεχνολογίες.

Έχουμε όμως χρόνο να προετοιμαστούμε, διότι τα datacenters της Microsoft στην περιοχή της Αττικής θα είναι έτοιμα σε 2-3 χρόνια. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα ήταν χρήσιμο να αποκτήσουμε εξοικίωση με προϊόντα όπως το Microsoft Azure, το οποίο ήδη το ζητούν οι εταιρίες και υπάρχει ανάγκη για μηχανικούς πληροφορικής που το γνωρίζουν.

Γιατί δεν εκμεταλλεύεστε τον χρόνο αυτό για να μάθετε πώς θα βελτιώσετε τις γνώσεις σας, μέσα από μια σειρά εκπαιδεύσεων – άμεσα διαθέσιμων σε video;

Μπορείτε σήμερα να ξεκινήσετε με την σειρά εκπαιδεύσεων Microsoft Certified Azure Administrator, η οποία υπάρχει διαθέσιμη σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή, μέσα απο μια σειρά videos που μπορείτε να τα παρακολουθήσετε απεριόριστα από οπουδήποτε:

Δείτε εδώ την σειρά σεμιναρίων Microsoft Certified Azure Administrator

Όλες οι εκπαιδεύσεις είναι σε video-on-demand και άμεσα διαθέσιμες (με Life-time access).

Ας εκμεταλλευτούμε αυτό τον χρόνο για να μάθουμε κάτι καινούριο και να προετοιμαστούμε!

Σύντομα θα χρειαστείτε τις γνώσεις αυτές!

(Μπορείτε να βρείτε την επίσημη ανακοίνωση της Microsoft εδώ)

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.