Διαχείριση των Group Policy Objects στο Active Directory

Δείτε πώς θα διαχειριστείτε αποτελεσματικά τους υπολογιστές του δικτύου σας χρησιμοποιώντας το Active Directory.

Δημιουργήστε Group Policy Objects στο Active Directory:

  • Πώς θα εφαρμόσετε μαζικές ρυθμίσεις σε εκατοντάδες υπολογιστές

  • Περιβάλλον διαχείρισης των πολιτικών

  • Βασικές και προχωρημένες ρυθμίσεις σε μια πολιτική

  • Ρυθμίσεις που αξίζει να χρησιμοποιήσετε στο Active Directory περιβάλλον σας

  • και πολλά ακόμα

Συμπληρώστε το e-mail σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στο δωρεάν video. Θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης στο e-mail που μας δώσατε, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει και τον φάκελο junk -:) 

* indicates required

Μισούμε το spam όσο κι εσείς. Η e-mail διεύθυνσή σας θα χρησιμοποιηθεί μόνο από εμάς. Επιλέξτε το παρακάτω κουτάκι για να λάβετε e-mail από εμάς:

Μπορείτε να ακυρώσετε την εγγραφή σας όποτε επιθυμείτε επιλέγοντας τον σύνδεσμο Unsubscribe.

Το Δωρεάν video-σεμινάριο που θα παρακολουθήσετε έχει δημιουργηθεί από τον Χρήστο Σπανουγάκη, Microsoft Certified Trainer (MCT) από το 1998. To 2008 του απονεμήθηκε από τα κεντρικά της Microsoft στο Redmond ο τιμητικός τίτλος του Microsoft Most Valuable Professional (MVP) για την συνεισφορά του στις κοινότητες επαγγελματιών της πληροφορικής. Συχνός ομιλητής με τεχνικές παρουσιάσεις σε συνέδρια πληροφορικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό και εκπαιδευτής στα τεχνικά σεμινάρια Microsoft που διοργανώνει σε όλη την Ευρώπη.

Το περιεχόμενο αυτού του video-σεμιναρίου θα αποτελέσει μια πολύτιμη βοήθεια στον έμπειρο επαγγελματία, αλλά και στους νέους στον χώρο της πληροφορικής, καθώς αποτυπώνει την εμπειρία του Χρήστου μετά από 20 χρόνια ενασχόλησης με τεχνολογίες Microsoft και με συμμετοχή σε μεγάλα έργα πληροφορικής.