Το Ημερολόγιο της TechEd IT Pros 2008: Μέρα 6η

Ξεκινάμε από το πρωί με τον Mark Russinovich, Technical Fellow της Microsoft. Πρόκειται ίσως για τον πιο star ομιλητή της Microsoft παγκόσμια, αφού να φανταστείτε πολλοί συνάδελφοι φωτογραφίζονται μαζί του και ζητούν αυτόγραφα! Η ομιλία του είχε τίτλο “The Case of the Unexplained”, δείχνοντάς μας πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα εργαλεία που έχει δημιουργήσει ο ίδιος με την πρώην εταιρία του, την SysInternals, ώστε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά προβλήματα των υπολογιστών μας. Τελικά υποκύψαμε στον πειρασμό και μας υπέγραψε το βιβλίο του “Windows Internals”.

Επιστρέφουμε στον κυρίως χώρο του Exhibition Hall και συναντούμε τον Mark Minasi στο stand του Windows Server 2008 R2. Να σημειώσουμε ότι όλοι αυτοί οι κορυφαίοι ομιλητές είναι προσβάσιμοι και διαθέσιμοι για συζήτηση.

Έρχεται η ώρα του φαγητού, και για να καταλάβετε την οργάνωση που υπάρχει εδώ, παρατηρήστε την χαρτοπετσέτα στα τραπέζια:

Πιάνουμε ξανά δουλειά στο stand και στα κλεφτά επισκεπτόμαστε το stand της Intel για να δούμε τον παρακάτω server σε λειτουργία: 64 GB RAM, 24 CPUs και καμιά 25αριά virtual μηχανές που τρέχουν ταυτόχρονα Windows Server 2008:

Ένας άλλος «αξιοπερίεργος» server που βρίσκεται στον χώρο των HandsOn Labs είναι αυτός της HP με ….. 1 Terabyte μνήμης RAM:

Επιστρέφουμε στο ισόγειο και έχει ήδη ξεκινήσει το panel με θέμα συζήτησης την αξία των τεχνικών πιστοποιήσεων. Συντονιστής της συζήτησης είναι ένας πολύ γνωστός μας, ο Andy Malone από την Σκωτία:

Η βραδιά κλείνει αργότερα σε γνωστό club της Βαρκελώνης, όπου με την συνοδεία άφθονου οινοπνεύματος θαυμάζουμε την χορεύτρια που χορεύει χορό της κοιλιάς, αφού το συγκεκριμένο club έχει ανατολίτικο στυλ: είναι το party των MVPs!! (και φυσικά δεν θα σας δείξω φωτογραφίες, καθότι είμαστε σοβαρό forum των επαγγελματιών της πληροφορικής).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.