Το Ημερολόγιο της TechEd IT Pros 2008: Μέρα 3η

Μέρα 3η, 3/11/08, Η TechEd ξεκινά

Έχουμε συγκεντρωθεί πλέον όλοι οι moderators του AutoExec.Gr και κατευθυνόμαστε προς το κύριο μεγάλο αμφιθέατρο, για να παρακολουθήσουμε την Keynote ομιλία, με ομιλητή τον Brad Anderson, General Manager Management and Services Division της Microsoft. Κατά την διάρκεια της ομιλίας του έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε και κάποια live demos σχετικά με virtualization και Systems Center Operations Management. Το αμφιθέατρο φυσικά είναι γεμάτο από περίπου 5000 IT Pros.

Ακολουθεί η πρώτη ομιλία τεχνικού περιεχομένου του Steve Riley, ενός εξαιρετικού ομιλητή από το τμήμα Microsoft Trustworthy Computing, με αντικείμενο την ασφάλεια και με τίτλο «Do these ten things now or else get 0wn3d

Αμέσως μετά κάνουμε μια βόλτα στις υπόλοιπες αίθουσες, μεταξύ των οποίων είναι και η αίθουσα HOL (Handson Labs), όπου κάποιος μπορεί να κάνει πρακτική με labs σε διάφορα προϊόντα στους εκαντοντάδες υπολογιστές που βρίσκονται εκεί.

Λίγο πριν πάμε να πιάσουμε «δουλειά» στο Ask The Experts booth, μπαίνουμε στο internet από τους υπολογιστές μας για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις των μελών του AutoExec.Gr. Για να μην νομίζετε ότι σας ξεχάσαμε….

Η ώρα έχει πάει 6 και μας καλεί το καθήκον. Βρισκόμαστε λοιπόν στο Microsoft Learning stand του Ask The Experts, για να απαντάμε σε ερωτήσεις των IT Pros σχετικά με την διαδικασία της εκπαίδευσης και πιστοποίησης, αλλά και με οτιδήποτε σχετικό με τα προϊόντα στα οποία εξειδικεύεται ο καθένας μας. Μαζί μας είναι και trainers από άλλες χώρες της Ευρώπης, ενώ στα διπλανά stands παρουσιάζεται ο νέος Internet Explorer 8 και τα Windows 7.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.