Συμπεράσματα από το 5ο Community Event στη Θεσσαλονίκη

Με επιτυχία διοργανώθηκε το 5ο Community Event, το οποίο για πρώτη φορά έγινε στη Θεσσαλονίκη. Ήταν μια ευκαιρία για όλους τους IT Pros της Β. Ελλάδας να συναντηθούν, να γνωριστούν επιτέλους από κοντά και να ανταλλάξουν απόψεις. Δεν σας κρύβω ότι έχω την υποψία για κάποιους ότι βρήκαν ευκαιρία για να κάνουν και business (“μια που γνωριστήκαμε, θες να συνεργαστούμε;”), κάτι πολύ θετικό, αρκεί να μην ξεχάσουν να μου αποδώσουν ένα ποσοστό 5% στα κέρδη τους (κάτι σαν τους μεσίτες).

Για πρώτη φορά είχαμε μια ικανοποιητική προσέλευση 15 ατόμων, ενώ ευελπιστούμε τις επόμενες συναντήσεις να αυξηθεί η συμμετοχή. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν έχει ακόμα αντιληφθεί τη χρησιμότητα αυτών των συναντήσεων και γενικότερα της κοινότητας. Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι συνάδελφοι που συμμετέχουν στο forum μόνο για να λύσουν κάποιο δικό τους τεχνικό πρόβλημα, αγνοώντας ότι και αυτοί πρέπει να προσφέρουν με τη σειρά τους στους υπόλοιπους, ενώ βέβαια ξέρουμε από πριν ότι δεν θα έρθουν σε καμμία συνάντησή μας. Δεν πειράζει, μακριά και αγαπημένοι, αυτοί θα χάσουν.

Ευχαριστούμε τον Γιώργο Σίμο για την πολύ αξιόλογη παρουσίασή του σχετικά με το WMI Filtering, ήταν κάτι με το οποίο δεν είχε τύχει να ασχοληθώ ποτέ. Ευχαριστούμε επίσης και τα δύο μέλη μας από τον Βόλο που ήρθαν για την συνάντηση, αντιμετωπίζοντας μέχρι και μπλόκο αγροτών στη Λάρισα. Φυσικά ευχαριστούμε και όλους τους υπόλοιπους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και δίνουμε ραντεβού για τον Ιανουάριο του 2009.